Trådløs Lethed.

Lyd til events skal være let! Derfor er SOWA let, enkelt og hurtigt at sætte op. Vores unikke trådløse teknologi er så hurtig, at du uden problemer kan anvende SOWA højtalere til både tale og musik.

SOWA er
designet til dit event.

SOWA er designet, så du endeligt kan sætte lyd op til dit arrangement uden at gå på kompromis med æstetikken. Vi har dybe rødder i den nordiske design tradition, og anvender kun bæredygtigt træ. Vi opfordrer også vores kunder til at benytte vores cirkulære og bæredygtige abonnementsløsning.

Lille størrelse.
Stor lydoplevelse.

Med SOWA er det slut med tunge løft og besværlig opsætning. En højtaler kan let bæres i én hånd, og vejer blot 8 kg. 

Lad dig ikke narre af den kompakte størrelse. SOWA er en effektiv højtaler med et imponerende lydniveau for sin størrelse.

Ergonomisk opsætning.

Grebet i bunden og den lille formfaktor gør det let at flytte højtaleren rundt, så du kan placere den præcis hvor du ønsker. Sammen med grebet i bunden sammen finder du også et hul i kabinettet, som passer til alle standard 35 mm højtalerstativer. Du kan dog med fordel benytte SOWA’s eget enkle og lette stativ, der understøtter designet og giver den perfekte stabilitet til højtaleren.

Bæredygtig og cirkulær.

SOWA tilbydes på abonnement, og vi garanterer du altid har god lyd til dit event. Hvis uheldet er ude og der er en fejl på en højtaler, sørger vi får at du helt gratis får en ny inden for 48 timer. Den defekte højtaler sørger vi selvfølgelig for at reparere igen, også helt gratis. Dette sikrer en lang levetid for SOWA højtalerne, og når en højtaler til sidst har udtjent sin levetid sørger vi naturligvis for forsvarlig miljømæssigt afskaffelse og genanvendelse.

Kabinettet til SOWA er bygget af birkekrydsfiner i højeste kvalitet, og vi benytter udelukkende træ fra FSC certificerede leverandører. Alle andre komponenter i SOWA er ligeledes nøje udvalgt for deres bæredygtighed og effektivitet. 

side_view

Tekniske detaljer.

Batteri nok til ethvert event.

Takket være det store indbyggede lithium-ion batteri, holder SOWA strøm i mindst 25 timer. Hvis du afholder events i flere dage kan du med fordel oplade højtalerne om natten, eller blot sætte dem i stikkontakten.

 

Et trådløst gennembrud.

Teknologien bag SOWA er udviklet helt fra bunden, for at sikre en uovertruffen trådløs transmission. Vi benytter en helt ny modulationsform på 2.4 GHz, som sikre at lyden sendes lynhurtigt og stabilt. Alle SOWA højtalere spiller i perfekt sync, og helt uden hørbar forsinkelse.

  • Max 15 ms forsinkelse.
  • +150 meter rækkevidde (line-of-sight).
  • Intelligent afvigelse af interferens.

Dansk vellyd.

SOWA har et indbygget to-vejs system bestående af en 6″ woofer (sensitivitet: 89.5 dB ved 2.83 V/1 m) og en large surround 30W dome tweeter (sensitivitet: 88.5 dB ved 2.83 V/1 m) fra SB Acoustics.

Desuden benytter vi de dansk-udviklede og ultra effektive Merus forstærkere. Både drivere og forstærkere er velkendte for top lyd performance; høj dynamic range og lav distortion.

SOWA højtaleren er kalibreret til perfektion ved B&O og SoundHubs testfaciliteter.

Lyd til tale
og musik.

Vi har gjort det let at tilpasse højtalerens lyd til både mikrofoner og musik. På en enkelt knap kan du tilpasse lyden til din type mikrofon, og sørge for at event gæsterne altid har en god lydoplevelse.

SOWA tager 3 forskellige inputs:

Bluetooth

Mini jack

Neutrik XLR-combo

Hvordan betjener jeg SOWA?

SOWA højtaleren har et komplet interface på bagsiden, som sikrer hurtig og let betjening og som samtidig giver et væld af muligheder. 

Forbind helt trådløst.

Forbind lyd til din 'Host'.

Lokale indstillinger.

Nu kan du prøve
helt selv.

Vi elsker at vise SOWA frem, både online og til en fysisk demo.
Det er helt gratis!